Wednesday, April 25, 2007

ÄNDRAT DATUM, igen! till Lördagen 26 maj

På grund av interjuv"helg" på fotoskolan Biskops Arnö, måste vi ändra datumet då en av oss blivit kallad till interjuv under just den 19 maj. Så det är nytt datum igen, vi flyttar fram Vill du så kan du så får du-festivalen till nästa helg, lördagen den 26 maj!
Hoppas det inte ställer till det för alla er som planerar att ställa ut och vill visa det ni gör. Att vi tillsammans kommer göra den 26 maj till en oförglömlig skön dag i kreativ kamp. I massa kärlek och i skönt solsken kommer vi att göra en underbar dag!!!!!!!En festival av alla som vill, för alla som vill.

Vi ses den 26 maj...oh

3 comments:

Anonymous said...

Tjena! Det är jag som är T, Göteborg. Jag vill jag får jag KAN ta VillDuSåFårDuSåKanDu till Götet! Med detta meddelande vill jag inte be er om lov, utan tala om att vi är några i Göteborg som blivit så peppade inspirerade av VillDuSåFårDuSåKanDu så vi smäller upp det här också - i Kungsparken längs kanalen den 26 maj! Tillsammans e vi starka! Puss!på Er. PS, vi vill be om lov att använda era flyers och affischer... DS

Vill du så kan du så får du said...

wow...ohh..massa kärlek och jisses vad tokglada vi är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill du så kan du så får du said...

Och självklart får ni använda våran flyers och affischer...ska lägga upp affischen igen !!!
massa kärlek